HTML

Menekülj innen!

Egy elhatározás, egy hátizsák, egy repülőjegy, és innen el... A menekülésem naplója.

Friss topikok

Linkblog

2007.09.20. 08:28 Helota

Coming back, avagy mit NE csináljunk ittasan

...  akit a Szabadság Füstje jól arconbaszott


    Hát, a múltheti nagy beígérésből nem sok minden valósult meg, ennek hátterében leginkább egy régi-jó őstermelő cimbora váratlan telefonhívása áll :).
Miszerint ő megtölti a 15 éves opelasztráját gázolajjal és különféle égetett szeszekkel, én pedig megtömöm az oldaltáskámat mindnféle egyébb szerekkel, és bebizonyítjuk, hogy nem mi vagyunk azok, akik már leszoktak róla...

"Épp a megfelelő pillanatban, apró de számottevő"

    Summa-summárum, irány a szomszédos országnak szomszédos tengerpartja! KArdinalitásunk teljes tudatában, üdvözült mosollyal léptük át a határt, és kezdtünk bele egy fergeteges, utószezoni ámokfutásba.Volt minden, ami csak lehetett: esőcsatornán5csillagoshotelbulibabelógás, ruhástóltengerberészergenmanuchaoorditás, másnap délben ugyanez meztelen, félóraalattlitervilmosmegivás, ugyanez 2 perc alatt ki (igaz e lénárdapó? :))

Ja, és az 50 fokos Casino rum az egy Csodaszer... az finom kávéval reggel, csak úgy szemszéthúzásként, finom narancslével, üdítő Szprájtal, magában pedig egy lórugás...
Ehhez persze be kell még csavarni az estéről maradt pálinkát, minimum 2 sört, (de nem baj, sőt jobb, ha több...), csattintani rá 1 üveg 3 puttonyos aszút( mer' persze fogkeféért mentetek be az osanba, de  az akcios- 590 Huft- tokajinak nem tudtatok ellenálni,- természetesen fogkefe nem lett), utána magától értetődően bőrkopaszra kell a másikat borotválni, és mehet is a Vidám Menet ROBOGÓT BÉRELNI ! ! !
Ekkor már a vigyor permanens, az önbizalom határtalan, és több vendéglő több korsó sörén (ja és a grátisz-piák, amit sose értettünk miért, de több helyen is belénknyomtak, csak úgy grátisz) által elérkeztünk a turistiairodába, ahol egy édes kis helyi leány bérbeadott nekünk 2 robogót.

ON THE ROAD AGAIN ! ! !


Apám mindig mondta, hogy engem Az Örökké Való Kék Ég küldött (ha már legutóbb mongolnak nézték) átokképpen a föld összes motorára. De tényleg, sokssok kellemetlen élményt szereztünk már egymásnak.
Elég az, hogy nem lassítottunk robogózás közben sem a tempón, sőt. Nudistastrandon meztelen, aszúkat iszogatva tőgázon...
Csak aztán elfogyott a pia. Vissza a szállásra, egyik főutcára rá, stoptábla, én meg javában kiabálok egy szintén robogoval nyomuló szép kis lánynak, aki dombról lefele tett egy jobbost, amit én kurvagyorsan lereagáltam, csak a motor nem, és AKKORÁT PERECELTEM, MINT AZ ÓLAJTÓ.

Nagy nehezen szállásra irány, ott Zlatanékra rátörés, "antibacteriál ala' szomszéd nation", ami annyit tesz, hogy jön a Bajszos Öreg Zlatan vigyorogva, kezében egy itthonról is jól  ismert 2 lityós pet-palack per 2 felespohár kombináció, egyikbe tölt, azt gyorsan megisz, utána csupavér jobb-karomat lefog, és önti rá az 50-55 fokos szeszt. ugyanez a lábamra, utána torkomra.
Aztán kijózanodás estefele, és üdvözöllek babám, a sűrűjébe'...
szoval 3 nap félkómában fetrengés lett az ittas motorozásnak a vége, de talán az Örökké Való Kék Ég jelzett nekem, hogy NA MOST HAGYD ABBA!
Szal van egy pár kézirat ami majd ide jön befele témábs vágólag, de ezt meg kellett osztanom.
Na most ehnyi. coming soon: a bankok, eü dolgok, és néhány ismerősöm élménybeszámolója.

Szólj hozzá!

Címkék: rush otherside


A bejegyzés trackback címe:

https://escapehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr64170991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása