HTML

Menekülj innen!

Egy elhatározás, egy hátizsák, egy repülőjegy, és innen el... A menekülésem naplója.

Friss topikok

Linkblog

2007.09.05. 20:59 Helota

Szaltószabadság



    Bármennyire is félreérthető, indulatkeltő a blog címe, szeretném leszögezni, hogy én szeretem a hazámat. Szívesen élnék egy NORMÁLIS Magyarországban, sőt, még ebben a debillé pofozott kurvaországban is, ha látnék reális esélyt bárminemű változásra. De itt hiába akar az ember többet, jobbat, hiába tesz meg mindent(akár erőn fölül is) azért, hogy normális életet éljen, előbb-utóbb valaki úgyis belerúg egy kurva nagyot. Aztán mit tesz a magyar? Felkel, szív egy nagyot az orrán, lenyeli, és megy tovább. MERT EZ VAN, VALAHOGY ÚGYIS LESZ. És ezt eljátsza ötször, tizszer, ezerszer, aztán hipp-hopp kihányja egyben amit évek alatt lenyelt, azt jöhet a zalkohol, drog, családverés, meg a búskomor ketyergés. És ez a mai életünk minden területén így van. Ja, természetesen a felső kasztra, és a másokon minden szívfájdalom nélkül átgyalogló emberekre nem igazak ezek a megállapítások, hiszen miattuk van minden.
Persze nem van ez ez másképpen más, fejlettebb társadalmakban sem, aki gyenge, és nem tesz semmit a sorsa javításáért, az ott is elbukik, de- itt jön az óriási különbség- aki AKAR és TESZ az bezony akár kétkezi munkával is simán elérheti BÁRMIT.
Na ennyit egyenlőre Mo.-ról, hiszen pár könyvet tele lehetne írni arról, hogy miért jutottunk el idáig. De nekem nem ez a célom, hanem az, hogy aki majd olvassa a bejegyzéseket, talán kedvet kap. Mihez? Bármihez, ami nem Hungary, nem Obánygyurcsány, nem magyarfoci, hanem bármi, ami más.
Ismeritek Cseh Tamás "Ten years after" című dalát? na valami olyasmi gyűlt össze bennem.

1 komment

Címkék: első


A bejegyzés trackback címe:

https://escapehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr10158358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.09.10. 16:54:57

Mindig az erősebb kutya baszik VIKI:D
süti beállítások módosítása